O2e

Hoe u de juiste grafische kaart te kiezen voor u

Bereid je voor om te worden bestookt met jargon en specificatiebladen die u niet in staat zal zijn om te begrijpen, tenzij je van tech spreken. Dat is hoe de fabrikanten soms misleiden om de dop van geld voor een grafische kaart die een hete hit vandaag en een puinhoop morgen warm kan zijn. Het is niet zozeer de upgrade die uw budget zal storen, het is het feit dat je zou moeten betalen voor iets extra dat je niet echt nodig. Als het aankomt op het kiezen van de juiste grafische kaart, er zijn regels om het, regels die niet zal je dwingen om ziften door een jungle van jargon, regels die je de mogelijkheid van het kopen van de juiste grafische kaart, zelfs voor je sullige desktop zal geven.

Hier is hoe u de juiste grafische kaart kiezen voor je.

  1. Niet verstrikt raken in het web. Dit is niet in verwijzing naar het internet, maar veeleer op het web van alfanumerieke namen, productlijnen, en highfalutin technologieën die laat je mond agape met verwarring. Gewoon geen aandacht besteden. In plaats daarvan concentreren op het tangibles zoals de games je graag speelt, video-uitgang opties, havens; resolutie. Lijst deze als uw doelen.
  2. Bepaal of u wilt upgraden naar een GPGPU of General Purpose Computing on Graphics Processor Unit. GPGPU zal versnellen datatransmissie beter dan je CPU. Dit is een jargon je moet weten omdat sommige pc-fabrikanten zijn de aanpassing van deze technologie en kan deze upgrade voor u doen voor 150€. Dit zal de game-ervaring voor u op een manier die ervoor zorgt dat je jezelf wilt handboeien aan de gaming console te verbeteren.
  3. Kijk maar naar de prijs en de vernietiging van de specs. O ja, de hardware beschikbaar. De goederen worden aangelegd voor u en ze zijn niet lichtpuntjes. Het probleem is dat er te veel alfanumerieke gegevens die langer en langer wordt. Neem bijvoorbeeld, 9 Series GE Force 9800 GX2. Precies wat betekenen deze cijfers en letters betekenen voor de gemiddelde gamer? Zie het punt hier? Genoeg van dat al. Ga voor merken plaats. De bovenste twee videokaart merken zijn Nvidia en ATI. Deze zijn het. Geen behoefte om lastig te vallen met andere OEM's (Original Equipment Manufacturers) die gespecialiseerd zijn in re-branding, zoals EVGA of Sparkle. Uw volgende beslissing zal de prijs punten.
  4. Vertrouw op beoordelingen van de experts. Tom's Hardware, PC Mag, Maximum PC, Gizmondo, Ars Technica, en Anandtech zijn echt en echte experts die uw beste belang op het hart. De mensen achter deze reviews hebben geprobeerd en getest allerlei grafische hardware en zal de lezers vertellen de real deal als het gaat om prestaties en prijs. Ze weten veel en u zult uw besluitvorming makkelijker als u een beroep doen op deze experts om u te wijzen naar de juiste grafische hardware aankoop.

Hoe u de juiste grafische kaart te kiezen voor u. Niet verstrikt raken in het web.
Hoe u de juiste grafische kaart te kiezen voor u. Niet verstrikt raken in het web.

Eerlijk gezegd, bij het kopen van een grafische kaart, hoe minder je weet, hoe meer je kunt heel gemakkelijk beslissen over welk merk te gaan voor. Volg deze suggesties en je zult nooit meer verdwalen. Het is niet je hoofdpijn en stress waard toch.