O2e

Hoe u de juiste notebook voor u kiezen

Vandaag de dag

Vandaag de dag, laptops of notebooks zijn geworden veel meer toegankelijk en betaalbaar. Met de honderden beschikbare merken en modellen, maar het kiezen van welke notebook is voor u kan moeilijk zijn. Hier zijn richtlijnen om u te helpen kiezen voor de notebook die het best voor u zal werken.

  • Gebruik. Allereerst overwegen hoe je eigenlijk zal de computer gebruiken. Sommige computer hebben enorme rekenkracht en processing power, veel harde schijf ruimte, en veel RAM-geheugen. Als u alleen gebruik maken van de notebook voor typen en voor surfen op het web, echter, zal een groot deel van deze functies te gaan naar afval. Toch wordt u betalen. Als u van plan bent om uw notebook te gebruiken voor het geheugen, schijfruimte, en proces energie-intensieve taken, zoals foto-en videobewerking, moet u een notebook die is net zo krachtig als een desktop te kiezen. Kijk ook eens naar de vraag of draagbaarheid is een belangrijke overweging voor u. Sommige mensen brengen hun notebooks overal. In dit geval moet u een notebook die is licht van gewicht. Sommige mensen, echter alleen gebruik maken van hun laptop thuis.
  • OS. Het besturingssysteem is een van de belangrijkste onderdelen van de computer. Je moet ervoor zorgen dat u het nieuwste besturingssysteem beschikbaar te schaffen. De nieuwste besturingssystemen hebben meer updates en bug fixes, wat betekent dat de OS zal beter functioneren. Het is niet genoeg dat je een bijgewerkt besturingssysteem hebben op het moment dat u het notebook te kopen, echter. Zorg ervoor dat u ook het OS regelmatig bij te werken.
  • Graphics. Vandaag de dag worden notebooks gebruikt voor computer gaming, voor fotobewerking, filmbewerking, en voor het bekijken van films. Als u gaat gebruiken uw notebook voor grafisch intensieve taken, zorg ervoor dat u een goede grafische systeem geïnstalleerd in uw computer. Vandaag de dag, je eigenlijk de mogelijkheid van het installeren van twee grafische kaarten, maar alleen high-end notebooks hebben deze functie. Op zijn minst, zorg ervoor dat uw notebook kan 256 megabytes videogeheugen te ondersteunen, en is op zijn minst compatibel met Direct X9 of hoger. Als u uw notebook te gebruiken voor grafische toepassingen, ook voor zorgen dat je een relatief groot scherm grootte, variërend van 17 tot 19 inch.
  • Harde schijf. Als zult uw notebook voor data-opslag, dan bent u op zoek naar een notebook die een goede harde schijf grootte heeft. De meeste notebooks vandaag worden geleverd met ten minste 250 of 300 gigabyte harde schijf geheugen. Als u regelmatig downloaden van films en muziek albums, echter, zal zelfs 300 gigabyte aan schijfruimte niet genoeg zijn. Ga voor notebooks die 500 gigabyte aan geheugen of meer.
  • Processor. Processor van de computer is een van de belangrijkste factoren die zullen bepalen hoe snel uw computer in staat zal zijn om applicaties te berekenen. U moet ten minste 2,5 gigahertz van processing power, of meer.

Connectiviteit. Tot slot, zorg ervoor dat uw notebook genoeg poorten voor al uw behoeften heeft. Het moet ten minste drie USB-poorten, VGA-poorten, HDMI-poorten en geheugenkaartlezers.

Hoe u de juiste notebook voor u kiezen. Gebruik.
Hoe u de juiste notebook voor u kiezen. Gebruik.

Het kiezen van de juiste notebook voor u kan een ontmoedigende taak zijn. Met deze tips in het achterhoofd, echter, moet je in staat zijn om een ​​die geschikt voor u zal werken te selecteren.