O2e

Hoe u gratis netwerk tools te downloaden

Netwerk tools zijn belangrijk om ervoor te zorgen dat elke computer of computer-systeem functioneert op zijn best. Bedrijven besteden veel van hun systemen te volgen. Personen die de gevaren van het internet kennen zijn zich ook bewust van de netwerk-tools, maar zou liever hen te krijgen zonder enige kosten. Om gratis netwerk tools die je hebt om de onderstaande tips te lezen downloaden.

  1. Voordat je iets downloaden naar uw pc, kijk op beoordelingen van andere gebruikers. Er zouden een aantal sites die er zijn die zijn gewijd aan de veiligste software te krijgen zijn. Wees op uw hoede want alles wat je soms downloaden kunt eindigen met toegang tot uw eigen netwerk door te vragen u een aantal wachtwoord of log in toegang.
  2. Freeware programma's zijn te vinden op tal van websites. Er zijn gratis te downloaden voor een bepaalde tijd of gewoon helemaal vrij te wijten aan sponsoring en advertenties. Je kunt gewoon surfen op het wereldwijde web en zie voor jezelf. Sommige websites zijn hieronder opgesomd.
  • Brothersoft . U kunt invoeren wat je nodig hebt op de zoekbalk,. Aan de rechterkant van de zoekbalk kunt u zien wat voor soort besturingssysteem dat u gebruikt. Selecteer deze. U kunt zoeken naar het netwerk ping en de monitor gereedschappen onder anderen. Zodra de gratis software wordt op het hoofdscherm, zou er een knop met het woord downloaden op geschreven zijn. Klikt u gewoon op dat en het downloaden begint. U kunt het product dat u gewoon door te klikken op hoeveel sterren je denkt dat het verdient ontving zelfs waarderen.
  • CNET . Dit is de meest favoriete download site en heeft een miljoen hits kreeg. Het geeft veilige gratis downloads, zelfs een lijst van de meest populaire. Het netwerk nutsbedrijven, netwerk grafieken en freeware zijn alvorens op de site wordt geplaatst getest. U kunt recensies lezen en te lezen over de keuze van de redacteur. Wat u hoeft te doen is klikken op de software die je wilt en het zal openen een ander tabblad. Op het nieuwe tabblad zie je een advertentie waarin u wordt gevraagd om een ​​test uit te voeren voor de installatie, het misschien een goed idee om dat te doen. Je kunt wel een beoordeling en de beschrijving van het product over te worden gedownload U vindt er een enorme download knop te zien te zien. Zodra je er op klikt wordt u weer gevraagd of u wilt doorgaan. Je nodig hebt om het uit te voeren op uw PC of laptop.
  • Snapfiles . Dit is avery betrouwbare site, die freeware biedt en enkele andere software of shareware die je kunt kopen voor een lage prijs. Het geeft je de product informatie en de evaluatie uitgevoerd door de beheerders. Klik gewoon op de download knop en je bent klaar. Het is een vrij eenvoudige site met bewezen netwerk tools.

Downloaden netwerk tools op gratis sites kan soms gevaarlijk zijn

Hoe u gratis netwerk tools te downloaden. Voordat je iets downloaden naar uw pc.
Hoe u gratis netwerk tools te downloaden. Voordat je iets downloaden naar uw pc.

Downloaden netwerk tools op gratis sites kan soms gevaarlijk zijn, maar als je eenmaal weet de beste sites, zult u geen moeite mee. Controle en beveiliging van een netwerk is geen geringe opgave. Moet je alle hulp die je kunt krijgen met de nieuwste tools hebben.