O2e

Hoe u het internet anoniem met proxies surfen

Heb je ooit wilde het net in uw eigen tempo en vrije tijd surfen zonder het risico te worden gevolgd of gecontroleerd door ongewenste netto handhavingsinstanties of ongenode hackers? Uw bezorgdheid over uw online privacy kunnen worden aangepakt als je de juiste voorzorgen en maatregelen. Een zeer efficiënte manier om uw angst te worden gevolgd te minimaliseren is om online te bladeren door een anonieme web proxy. Hier is hoe u hoe u het net anoniem met proxies te surfen en beveiligen van uw online surfervaring.

Hoe u het internet anoniem met proxies surfen. Gezocht voor deze volmachten op een betrouwbare en betrouwbare zoekmachine.
Hoe u het internet anoniem met proxies surfen. Gezocht voor deze volmachten op een betrouwbare en betrouwbare zoekmachine.

  • Gezocht voor deze volmachten op een betrouwbare en betrouwbare zoekmachine. Je zal een grote hoeveelheid web resources die anonieme web proxies op te slaan die effectief maskeren van uw server identiteit te vinden, maar niet al deze proxy's worden gratis weggegeven. Hoewel gratis proxy sites bestaan ​​en functioneren vrij goed, zal betaald proxy sites kunt u uw anonieme web proxy te passen aan uw eigen keuze. Wij willen erop wijzen dat gratis sites niet zal geven proxy-servers op een willekeurige basis en zal meestal niet kunt u kiezen. Het wordt sterk aanbevolen, maar vast te houden aan een gratis proxy server, tenzij je het gevoel dat een externe partij krachtig is uw online veiligheid bedreigen.
  • Als je hebt gevonden jezelf geconfronteerd met een lijst van anonieme proxy-servers, zult u merken dat sommige servers verschillen van de anderen. Zo zullen de meeste proxy-servers kunt u de dienst direct te gebruiken door u met uw eigen zoekveld. Dit zijn voor het merendeel gemakkelijker te gebruiken, omdat er geen behoefte aan je instellingen te wijzigen. Meestal zal deze volmachten kunt u gewoon de gewenste site of pagina die u wilt bekijken en en toegang druk op de "Enter" knop naast de proxy-server die is ingesteld zoekveld of bar. Iets om rekening te houden met zou enige discrepantie in de uitkomst van een aantal pagina's die kunnen verschijnen om heel worden gewijzigd op basis van de technische functies en specificaties van de proxy server. Als dit gebeurt, is het misschien een goed idee om door te gaan met de andere manier om gebruik te maken van een anonieme web proxy te maken. Dit zijn proxy-servers die zich aan de gebruiker browser veranderingen. In het geval dat je dit wilt, moet u de aanwijzingen die voortvloeien uit de server en de nodige aanpassingen in de instellingen van uw browser en configuraties.


Nu dat je hebt direct uw gewenste website ingevuld op de zoektocht van de proxy-server veld of aangepast van uw browser configuraties en instellingen dienovereenkomstig, je bent nu helemaal klaar om door te gaan met uw online business, zonder de angst van uw veiligheid in gevaar wordt gebracht of bedreigd. Zorg ervoor om te verblijven op een voorgeschreven en actieve proxy venster zodat je niet vallen in surfen vanuit een ander venster dat niet deelt een anonieme proxy-server. Zorg ervoor dat als je nog steeds werken onder een anonieme proxy te allen tijde en zich onthouden van het openen van nieuwe vensters of tabbladen dus niet om spoor verliezen van het venster uw geacht worden te surfen met.