O2e

Hoe u het kopieerapparaat oplossen op een all - in - one printer

Een all-in-one printer is een zeer handig en praktisch elektronisch apparaat dat de gebruiker in staat stelt om niet alleen afdrukken vanaf de computer, maar ook scannen en kopiëren. De rest kan nog steeds zoals gewoonlijk functioneren in het geval een van zijn voorzien van de all-in-one printer buggy wordt.

Hoe u het kopieerapparaat oplossen op een all - in - one printer. Sluit de printer en zet hem aan.
Hoe u het kopieerapparaat oplossen op een all - in - one printer. Sluit de printer en zet hem aan.

Als om wat voor reden dan begint de copier defect raken, dan kunt u proberen om het oplossen van problemen voordat brengen van de gehele inrichting aan een professional. Om te weten hoe u de kopieermachine problemen op een all-in-one printer zelf, lees de gedetailleerde stappen hieronder.

  • Sluit de printer en zet hem aan. Als de printer eerder werd al gevoed, opnieuw starten. Schakel de stroom uit te schakelen en laat de printer afkoelen gedurende 2 minuten. Koppel het netsnoer los als goed. Na 2 minuten, steek de stekker uit het stopcontact en zet de schakelaar op. Laat de printer enige tijd om op te starten. Als er nog steeds afdruktaken in de wachtrij, annuleren, omdat dit kan de oorzaak zijn van de vertraging van het kopieerapparaat om functie.
  • Controleer papiervoorraad. Open de papierinvoerlade en controleer of de printer nog voldoende hoeveelheid papier in. Niet te veel papier als dit kan een papierstoring veroorzaken. Echter, al was het maar een paar kranten worden achtergelaten op de lade, kan het apparaat niet meer in staat zijn om het papier uit te halen. Doe wat bijvullen om de lade te vullen. In geval van een papierstoring, opent u de printerkap en wrik het vastgelopen papier.
  • Zorg ervoor dat de printer nog steeds een beetje inkt en toner heeft. Controleer hoeveel inkt en toner die u nog steeds links op uw printer. In sommige gevallen, de kopieermachine van de printer heeft een speciale voorziening van inkt en toner, dus zorg ervoor dat controleren. Als een van beide of beide wordt al bijna op, breng de cartridge om een ​​inkt bijvullen station. U kunt ook een navulling kit ook van hen te kopen en het zelf doen. Als de inkt en toner waarden nog steeds hoog, controleer dan of de vervaldatum is aangegeven. U moet ze vervangen als ze gaan over de vervaldatum.
  • Reinig uw printer. Gebruik een zachte borstel om zowel exterieur als de binnenkant van de printer te stoffen. Stof en ander vuil kan leiden tot verstoppingen en storingen.
  • Neem de tijd om de handleiding te lezen. Meestal enkele probleem op te lossen heeft ook. Lees het aandachtig en toepassen van de tips die stap voor stap.


Na het doen van de bovenstaande stappen, probeer het kopieerapparaat gebruiken en controleren of er geen verbetering. Als na het volgen van de stappen en het doen van de richtsnoeren voor de gebruikershandleiding en de kopieermachine is nog steeds niet functioneert zoals nodig is, is het tijd om uw printer te brengen tot een professional voor inspectie en bevestiging.

Het is belangrijk dat u niet het openstellen van de printerhardware als het onder de garantie valt. Toegang enkel de lade en inkt cartridge en niet los niets. In dat geval vervalt de garantie. Gebruik ook nieuwe cartridges als sommige fabrikanten zullen ook de garantie te vervallen indien tweedehands patroon wordt gebruikt.