O2e

Hoe u het verbeteren van uw google pagerank

Google's PageRank is uitgegroeid tot een van de belangrijkste indicatoren van een website of webpagina's populariteit. Hoe hoger de PageRank, de betere kansen verschijnen als de top resultaat in een Google-zoekopdracht van een site, of op zijn minst in de voorpagina voor de resultaten in bepaalde zoekwoorden. Dit is de reden waarom de Search Engine Optimization (SEO) heeft zakelijke explosief gestegen.

SEO's richten zich op verschillende dingen te pagerank te verbeteren

SEO's richten zich op verschillende dingen te pagerank te verbeteren, en deze omvatten on-site en off-site optimalisatie. Google updates PageRanks een paar keer per jaar, en zelfs dit is niet bekend gemaakt. Ook is Google's werkelijke PageRank-algoritme geheim gehouden, maar er zijn bekende manieren om uw site te verbeteren in de rangschikking. Merk op dat PageRank is een getal van 0 tot 10, waarbij 0 het laagste en 10 het hoogst. PR 10 en zelfs 9 zijn de zeldzaamste, en deze zijn meestal gewoon theoretisch niveau, voor de eigen pagina's van Google ooit deze.

Aantal links

Hoe u het verbeteren van uw google pagerank. Kwaliteit van de links.
Hoe u het verbeteren van uw google pagerank. Kwaliteit van de links.

Aantal links - Traditioneel is de meer inkomende links die naar uw website, hoe beter uw kansen te verbeteren in PageRank. Dit is de hoeveelheid factor. En dus zoeken optimizers proberen om zo veel links naar uw website mogelijk te maken. Dit is ook de reden waarom de "tekstlink advertentie" zaken heeft bloeide in de afgelopen jaren.

Kwaliteit van de banden

Kwaliteit van de links - Nog belangrijker dan het aantal inkomende links, de kwaliteit van de sites met links naar uw website is een andere factor. Hoe hoger de PageRank van de site die links naar uw website, hoe hoger het effect op hoe je eigen PageRank blijkt. Dus een site die een PageRank van 7 heeft, zal een groter effect op je eigen PageRank dan honderd sites met een PageRank van 2 hebben.

Link buurt

Link buurt - Een andere belangrijke factor in het verbeteren van uw PageRank is koppeling buurt. Afgezien van de kwaliteit en kwantiteit van de inkomende links, Google neemt ook een kijkje op de kwaliteit van de sites die u een link naar. Als uw website links naar sites die slecht worden beschouwd door Google, zoals pornografie, malware en phishing-sites, zal dit een negatieve invloed op je PageRank. Maar als je alleen linken naar relevante en kwalitatief goede sites, dan is uw kans van hogere PageRank zal worden verbeterd. Zorg er ook niet om je blog te proppen met schakels, met name irrelevante. Google weegt de inkomende naar uitgaande link verhouding in de informatica voor de PageRank van een bepaalde pagina's.

Andere overwegingen

SEO's richten zich op verschillende dingen te pagerank te verbeteren. Andere overwegingen.
SEO's richten zich op verschillende dingen te pagerank te verbeteren. Andere overwegingen.

Andere overwegingen - Terwijl een belangrijk aspect van zoekmachine optimalisatie, PageRank is niet de enige figuur die zal bepalen of uw site wordt weergegeven op de top of op de voorpagina van een Google-zoekopdracht. On-site optimalisatie is ook belangrijk, en dit omvat de keyword density en relevantie, en de gemakkelijke waarop Google's zoekrobots je site kunnen indexeren. Anker teksten zijn ook belangrijk. Zij trefwoorden die andere sites gebruiken om te linken naar je wordt door Google gebruikt bij het bepalen van de relevantie van uw site voor die bepaalde zoekwoorden. De snelheid waarmee uw website wordt gekoppeld aan een effect heeft. Als u plotseling krijgt duizenden inkomende links in een tijdsspanne van een week, dan is Google zou denken dat je banden koopt massaal, en uw site zou kunnen worden sandbox, wat betekent dat het niet wordt weergegeven in Google zoekt tot hij wordt gecontroleerd als een geldige website.

Optimaliseren voor een betere PageRank is een mix van wetenschap

Optimaliseren voor een betere PageRank is een mix van wetenschap, kunst en zelfs een beetje van internet magie. De beste manier om over te gaan met het niet te dwingen te veel, vooral met inkomende verbindingen. Focus op kwaliteit dan op kwantiteit, want dit is wat er zal een goede PageRank op de lange termijn vast te stellen.