O2e

Hoe u Microsoft ActiveSync

U hoeft niet aan uw planner controleren op uw lijst met afspraken en taken gedurende de dag. Het blijkt dat de technologie is alles wat je nodig hebt om mensen te ontmoeten en alles volgens schema te bereiken. Alles wat je nodig hebt is je computer, uw telefoon, en de Microsoft ActiveSync.

Microsoft ActiveSync is software die u kunt downloaden en installeren om perfect synchroniseren en automatisch bij te werken uw planning en afspraken van de computer naar de telefoon.

Hier is hoe het te gebruiken:

Hoe u microsoft activesync. Download de software uit twee bronnen.
Hoe u microsoft activesync. Download de software uit twee bronnen.

 • Download de software uit twee bronnen. In plaats van een van deze twee bronnen: de Microsoft-website of vanaf de cd die bij uw aankoop van de telefoon cum pocket pc. U ziet stap-voor-stap instructies totdat u met succes gevraagd uw telefoon aan te sluiten op uw computer.
 • Volg verdere instructies door te klikken op "NEXT". U wordt doorverwezen naar de installatiewizard, zodat je verder kunt gaan naar het volgende niveau.
 • Start synchroniseren met behulp van de installatiewizard. De brug is nu open om te beginnen met de overdracht van uw organisator elektronisch naar uw telefoon. By the way, als er een exchange server is betrokken, moet u het vak dat zo zegt Vink. Als u niet beschikt over een, laat het zijn.
 • Vink de juiste hokjes volgens de instructies. Met behulp van uw muis, kruis aan dat de software instrueert om de gegevens bevatten die u wilt downloaden naar de telefoon. Je kunt zo ver gaan als om meerdere bronnen aanvinken van de meegeleverde drop-down menu's op de pagina. Niet aanvinken die u wenst te vertrekken opgeslagen op uw computer.
 • Klik op "NEXT" nog een keer. Deze moet je uitvoeren nadat u een prompt die leest, "Voltooiing van de Pocket PC Sync Setup Wizard."
 • Wacht tot u de synchronisatie-pictogram. Dit betekent dat de actie al plaats, dat wil zeggen, de informatie wordt overgebracht naar uw telefoon te nemen. Wanneer deze actie is voltooid, wordt u gevraagd te klikken op "FINISH".
 • Klik op "FINISH". Hiermee is uw taak.
 • Start de computer opnieuw. U moet deze taak voor de download is voltooid.

Herhaalt u deze stappen wanneer u nodig hebt om uw telefoon te synchroniseren volgende keer. Vergeet niet dat deze software werkt met een Windows-besturingssysteem, behalve voor Vista.

Hier zijn een aantal dingen die je zou kunnen tegenkomen tijdens actieve installatie zijn de volgende:

 • Benodigde bestanden die u zullen helpen in 100% installatie worden gekopieerd.
 • Uw computer DLL's als dynamisch gelinkte bibliotheken worden geregistreerd om gegevens te synchroniseren.
 • Uw computer firewall zal worden aangepast aan de uitzonderingen toe te voegen
 • Bestanden met. Inf extensies kunnen worden gekoppeld aan uw mobiele apparaat, in dit geval, uw telefoon
 • Maakt gebruik van hotfixes van essentieel belang om de installatie.

Start synchroniseren met behulp van de installatiewizard. Vink de juiste hokjes volgens de instructies.
Start synchroniseren met behulp van de installatiewizard. Vink de juiste hokjes volgens de instructies.

Het is echt heel flabbergasting om dingen over technologie en wat het doet om dingen makkelijker te maken in termen van communiceren met elkaar te ontdekken. Het bewijs is deze software maar uw enige nadeel is dat je ooit zult niet een afspraak te missen, zelfs als het diner met je schoonouders of een werklunch met je baas.