O2e

Hoe u uw computer RAM - geheugen te upgraden

Heb je het gevoel dat de prestaties van uw computer onvoldoende is

Heb je het gevoel dat de prestaties van uw computer onvoldoende is? Wilt u de prestaties verbeteren, maar je hoeft niet het budget? Het upgraden van uw RAM-geheugen (Random Access Memory) zou sterk verbeteren van de prestaties van uw computer, en het is een gemakkelijke taak. Het zal niet kost je een hoop geld, in vergelijking met de kosten die u zal maken in het verbeteren van andere delen van de computer.

Hier zijn eenvoudige stappen om de RAM upgrade op uw computer:

Hoe u uw computer RAM - geheugen te upgraden. Als u al uw ram-geheugen, kunt u nu beginnen met de upgrade.
Hoe u uw computer RAM - geheugen te upgraden. Als u al uw ram-geheugen, kunt u nu beginnen met de upgrade.

  1. Ten eerste, identificeren van de aard van de RAM die momenteel is geïnstalleerd op uw computer. Onderzoek en beslissen wat voor soort RAM-geheugen moet worden gebruikt in uw computer om grote resultaten te bereiken. Deze stap is van cruciaal belang, want je moet een compatibele type RAM-geheugen kiezen om uw huidige RAM-geheugen te upgraden. De verkeerde optie kan resulteren in een ernstig probleem.
  2. Koop de RAM die u denkt dat het beste stuk van apparatuur voor uw computer. Vergeet niet, je ook moet overwegen hoeveel geheugen het moederbord van uw computer kan ondersteunen.
  3. Als u al uw RAM-geheugen, kunt u nu beginnen met de upgrade. Uit te schakelen, trek vervolgens de stekker van uw computer. Verwijder het deksel van de computer toegang tot de RAM krijgen.
  4. Zoek de RAM die momenteel is geïnstalleerd op uw computer. Druk lichtjes op de klemmen aan beide uiteinden van het RAM-geheugen. Het RAM-geheugen moet pop-up, en je kunt gemakkelijk los te maken.
  5. Haal de nieuwe RAM uit de verpakking zorgvuldig. Neem het uit door de aan uiteinden. Je moet oppassen niet het metalen gedeelte aan te raken, want het kan een aanzienlijke schade aan de RAM.
  6. Installeer de nieuwe RAM-geheugen door het in dezelfde sleuf waarin u verwijderd je oude RAM-geheugen. Open de klemmen aan beide uiteinden van de RAM socket door beide klemmen naar beneden. Nu, moet u de nieuwe RAM-geheugen voorzichtig in. Zorg ervoor dat u de nieuwe RAM overeenkomen met de sleuf. Er is maar een manier om het RAM-geheugen correct in te voegen. Dat is het bovenste deel van het RAM duwen licht maar stevig vast te zetten. U hoort een 'klik' als het goed is geplaatst. Daarna moet u ervoor zorgen dat het RAM-geheugen is beveiligd door te controleren of de klemmen aan beide zijden van het RAM-geheugen niet terug knallen.
  7. Breng de afdekking op uw pc. U kunt nu aansluiten op uw computer en zet hem aan. Op de boot up scherm, controleer dan of uw computer kan het geheugen herkennen. Zo niet, dan herhaalt u de stappen vanaf stap 3.

Upgraden is zeer eenvoudig als de bovenstaande stappen correct zijn uitgevoerd. Er zijn andere onderdelen van een computer die kan worden opgewaardeerd, maar het RAM-geheugen is de meest ideale te vervangen want het is rendabel en maakt een soepele multi-tasking. Het kan ook resulteren in een snellere internetten, omdat de RAM helpt de browser de webpagina's sneller.