O2e

Hoe u uw laptop lokaal te verkopen

Het verkopen van uw laptop kan soms een zware taak te volbrengen. Hier leert u een paar manieren om u te helpen uw laptop lokaal en hopelijk verkopen krijgen een fatsoenlijke prijs in het proces.

Om uw laptop te verkopen lokaal zijn er een paar opties die u kunt gaan door de vuist suggestie is twee websites die zijn opgedaan in overkomelijk populariteit in de afgelopen jaren. De twee zijn Bookoo en Craigslist, je zal moeten aanmelden voor een account, de gedetailleerde instructies over hoe je een lokale post te maken voor uw product (en) is als volgt, je zal een geldig e-mailadres, wachtwoord kunt u nodig hebt herinneren, en een geldig telefoonnummer voor verificatie voorstelt alleen. U zult op de beide opgericht account of plaatsen van een item en je zult alle verplichte velden in te vullen. U wordt dan doorverwezen naar een titel voor uw post te schrijven. Het wordt aanbevolen om te schrijven een aandacht te krijgen voor een titel zoals; goedkope laptop te koop, Laptop Uitstekende conditie, Laptop koop iets in die richting. U wilt een al even aantrekkelijke beschrijving iets dat uw lezer trekt in voor meer informatie over het item (s) informeren schrijven. Je zou willen denken over het niet plaatsen van de prijzen dus het dwingt de potentiële koper om u een e-mail, zodat u meer kunt converseren en voeg wat meer details aan de verkopen te vangen. Iets om in gedachten te houden is dat je berichten pas blijven gedurende zeven dagen bij de meeste dus als het niet verkoopt in dat tijdsbestek moet u uw product (en) repost.

Uw tweede is om uw lokale krant te gebruiken voor een lokale advertentie. Vergoedingen voor het bedrijf hebben doorgaans een bepaald bedrag per woord of gewoon een vast tarief voor de plaatsing van de advertentie en een extra vergoeding afhankelijk van de dag (en) je zou willen draaien. Typisch het meer kost om een ​​advertentie op de weekend verzen de weekdag te voeren. U zou ook moeten een effectieve advertentie te schrijven aan de lezer de ogen te vangen, alsmede indien de advertentie niet genoeg woorden in het u het risico dat wordt afgedrukt te klein, en lezer die over uw advertentie kunnen draaien. Een goed idee zou zijn om het bureau wat de grootte van het lettertype zal vragen, of als ze een bepaald pakket of een speciaal als je wilt het in een groter formaat, of in een bepaald gebied van het papier.

Een derde optie is om je vrienden te vragen of ze een garage verkopen op elk moment snel. Zien als u uw laptop kunt leggen te koop op een tafel te laten zien. In eerste instantie zou het verstandig zijn om de prijs te bepalen van een beetje hoger dan wat je vraagt, voor het simpele feit dat een meerderheid van de mensen die gaan naar garage verkoop willen onderhandelen. Dus hopelijk ze niet praten met prijs omlaag te ver.

Hoe u uw laptop lokaal te verkopen.
Hoe u uw laptop lokaal te verkopen.

Dit zijn slechts een paar opties om u te helpen Verkoop uw laptop lokaal, maar je veel succes in alleen al deze drie opties zou moeten hebben.