O2e

Hoe vaardig zijn in het navigeren Windows Vista

U kocht een nieuwe laptop en het is geïnstalleerd met Windows Vista

U kocht een nieuwe laptop en het is geïnstalleerd met Windows Vista. Je probeert dingen doen die je doet met je oude Windows XP of Windows 2000, maar u bent zo in de war. Je kunt niet achterhalen hoe Vista te gebruiken en nu ben je helemaal verloren.

Nou, iedereen heeft doorgemaakt die dezelfde moeilijke weg

Hoe vaardig zijn in het navigeren windows vista. Windows vista tutorial site.
Hoe vaardig zijn in het navigeren windows vista. Windows vista tutorial site.

Nou, iedereen heeft doorgemaakt die dezelfde moeilijke weg. U kunt ook dit zelfde probleem weer gehad met uw oude besturingssysteem, weet je nog? Dat is net hetzelfde als vertrouwd uw Windows Vista. Na vallen en opstaan ​​door het proces is normaal. Verwachten dat vertrouwd en bekwaam zijn in het navigeren Windows Vista na enige tijd en wat geduld. Maar om uw leren gemakkelijker en sneller, kunnen deze tips van groot nut zijn:

 • Bezoeken Windows vista tutorial site . Hier kunt u downloaden van de Windows Vista Toegankelijkheid Tutorials, dat is een Microsoft Word-bestand. U kunt dit bestand altijd handig, zelfs als je geen internetverbinding hebt. Als alternatief kunt u ook gebruik maken van de verschillende Windows Vista-tutorials van de site. Deze tutorials zijn onderverdeeld in:
 • Ease of Access Center
 • Maak de computerscherm beter zichtbaar maken
 • Maak het toetsenbord gemakkelijker te gebruiken
 • Maak de muis eenvoudiger in het gebruik
 • Gebruik de computer zonder beeldscherm
 • Het gemakkelijker maken om Focus op Taken
 • Gebruik Spraakherkenning
 • Gebruik Tekst of visuele alternatieven voor geluid
 • Maak het internet gemakkelijker te gebruiken
 • De computer zonder muis of toetsenbord

Met behulp van deze website is een goed begin aan het worden bedreven in het navigeren Windows Vista.

U kocht een nieuwe laptop en het is geïnstalleerd met windows vista. Nou, iedereen heeft doorgemaakt die dezelfde moeilijke weg.
U kocht een nieuwe laptop en het is geïnstalleerd met windows vista. Nou, iedereen heeft doorgemaakt die dezelfde moeilijke weg.

 • F1. Deze functietoets komt altijd van pas voor het geval u hulp nodig hebt. Wat meer is, is dat Microsoft Vista heeft dit vermogen om te detecteren welk programma u momenteel gebruikt en wanneer u op F1, zal het verschijnen onderwerpen met betrekking tot dat programma.
 • Start bal. Windows Vista heeft deze Start-bal die werkt als een zoekmachine. U hoeft enkel een zoekwoord typen in het en druk op enter. Dan zullen alle onderwerpen met betrekking tot deze weergegeven. Bijvoorbeeld, je wilt weten hoe je te defragmenteren. Typ gewoon in defragmenteren of defrag. Na het raken van Enter, zal onderwerpen met betrekking tot het laten zien en je gewoon nodig hebt om te kiezen tussen de onderwerpen.
 • Krijg hulp. Vrienden of mensen in je netwerk kunnen weten wat over Windows Vista. Vraag hen om je te leren hoe je een aantal dingen met behulp van het te doen. Als geen van hen kan helpen, gewoon van meer forums of blogs gewijd aan het onderwijs van Windows Vista.
 • Praktijk. Verder met behulp van Windows Vista. Hoe meer je het gebruikt, hoe meer je vertrouwd raakt navigeren is. U moet noten van problemen die u niet kunt achterhalen hoe op te lossen in Vista ook. Ook verslagen van die problemen die u in staat waren om op te lossen en hoe heb je ze Vista gebruikt. Deze notities zijn zeer geschikt voor toekomstige referenties of voor het surfen op het net voor meer informatie.

Er zijn veel dingen te ontdekken over Windows Vista en het leren van al deze in een week is bijna onmogelijk. Gebruik het elke dag en u zult er wel aan wennen. En als je er aan gewend, dan heb je vaardig zijn in het navigeren door dit keer onbekende Windows-besturingssysteem.