O2e

Hoe vindt u gratis windows media software

Er zijn tal van manieren om gratis Windows media software te krijgen. Hier is hoe om te downloaden en een aantal van deze gratis Windows media software programma's.

In principe

In principe kunt u gewoon op "vrije software" in uw Google-startpagina en klik op zoek. Dit zal onmiddellijk geven u tal van sites waar je alle media freeware kan downloaden. Het beste zou zijn om je vrienden te vragen voor aanbevelingen over welke sites ze meestal te bezoeken en downloaden van. Door deze, zou het minder waarschijnlijk voor u om media problemen zodra je het programma downloaden en installeren op uw computer. En ook, om uw tijd en uw bandbreedte te besparen, kun je je vrienden vragen of ze een van de mediasoftware of broekzak software die u bekeek hebt gedownload. U kunt hen vragen u een kopie te geven door middel van een blanco media, zodat u niet hoeft te uren wachten tot het klaar is met downloaden.

Meestal, als je eenmaal een site opent, krijgt u een algemene en diverse set van dingen te downloaden. Om het specifieker te maken, kunt u "Windows media" type in hun respectievelijke zoekvelden en start uw zoekopdracht. Dit zal dan filteren op uw keuzes en je hoeft niet hun hele database te doorzoeken op zoek naar die specifieke media-software.

Enkele van de meest populaire websites die Google zal terugkeren naar je zou de volgende zijn: Filehippo.com , Tucows.com , Freewarefiles.com , en ten slotte, Download.com . Natuurlijk zijn er tal van sites die je kunt proberen en misschien leuk, andere dan deze.

Hoe vindt u gratis windows media software. Tenslotte.
Hoe vindt u gratis windows media software. Tenslotte.

  • Filehippo.com is een zeer georganiseerde website. Het heeft verschillende categorieën van verschillende media-software zoals het delen van bestanden, messaging en chatten, anti-virus, audio en video, cd-en dvd-instrumenten, en zo veel meer. Het zou heel gemakkelijk om jezelf te navigeren in die plaats zijn als je specifiek weten wat voor soort media freeware u wilt. Het geeft ook een overzicht van de nieuwste media updates en de meest populaire downloads.
  • Tucows.com biedt een grote variatie van wat je zoekt. Het geeft een heleboel gerelateerde pagina's waar u de software die u nodig hebt kunt vinden. Sommige bestanden zijn gratis of mag worden gedeeld, maar sommige van uw abonnement en een vergoeding eisen. Onder de titel en de korte informatie over de systeemvereisten van de software en zijn populariteit.
  • Freewarefiles.com is heel erg als Tucows.com. Het heeft ook veel software om uit te kiezen en tal van categorieën om te controleren op. De site geeft de bestandsgrootte en OS nodig om ervoor te zorgen dat je niet media problemen zal tegenkomen. Zoals Tucows.com, het heeft ook de populariteit, maar deze site biedt alleen gratis mediasoftware en geen van hun banden moeten kosten of abonnementen.
  • Tenslotte Download.com is net als de laatste twee websites, maar dat dit een geeft de bezoeker een keuze tussen het downloaden en het kopen van de software. De sites geven het totaal aantal downloads van de software en het aantal downloads haar vorige week. Het stelt gebruikers in staat om hun waardering van de media te verlaten en enkele bestanden hebben de redacteur waardering. Deze site biedt reviews voor bepaalde freeware voor u om te weten welke media het beste past voor uw behoeften.