O2e

Hoe vindt u human interest verhalen online

Elke dag van de kwaliteitskranten en nieuwsprogramma's hun lezers en volgers news feed met betrekking tot de politiek, het bedrijfsleven, misdaad, sport, beroemdheden en nog veel meer. Het merendeel van de verhalen zich richten op het presenteren van feiten en cijfers over onderwerpen zoals verkiezingen, opwarming van de aarde, oorlog inspanningen, kankeronderzoek, sporters de salarissen, de nieuwste technologie en anderen. Hoewel de meeste van deze onderwerpen zijn nuttig om te weten en van groot belang voor de meeste, soms zou je willen horen hoe een probleem echt een gemeenschap, een familie of een individu beïnvloedt. Dit is waar een human interest verhaal komt.

Een human interest verhaal is er een waar je een mens voorsprong

Hoe vindt u human interest verhalen online. Een human interest verhaal is er een waar je een mens voorsprong.
Hoe vindt u human interest verhalen online. Een human interest verhaal is er een waar je een mens voorsprong.

Een human interest verhaal is er een waar je een mens voorsprong. Het is een eigenschap verhaal dat de kant van een individu of een groep van individuen in een emotionele manier presenteert. Het kan praten over mensen is bereikt, zorgen en problemen of een menselijke ramp en hoe de menselijke golf omgaan. Dit soort verhaal is geschreven in een zodanige wijze dat het zowel interesse en sympathie voor de persoon of personen die betrokken lokt. Een human interest verhaal wordt vaak genoemd door journalisten als 'het verhaal achter het verhaal'. Zij wijzen op de persoon in de lokale rente verhaal als 'het gezicht achter het verhaal.'

Kranten en tijdschriften in overvloed met human interest verhalen over alles uit het leven van de soldaten en hun familieleden, vrijwilligers in hongersnood getroffen Afrika, personen met een ongelooflijke prestaties, overlevenden van kanker en andere gezondheidsproblemen, een natuurramp en de financiële ondergang overlevenden en nog veel meer. Op televisie zijn er menselijke tijdschrift toont de aanpak van soortgelijke onderwerpen, maar zijn meer prikkelende en hartverscheurende voor kijkers omdat je de werkelijke persoon of personen beschrijven van hun ervaring.

Een andere bron van human interest verhalen is het internet. Als u geïnteresseerd bent in het vinden van dit soort functie verhaal online:

  1. Type 'human interest verhalen' op het tabblad Zoeken van uw browser.
  2. Verfijn de zoekopdracht door het invoeren van welk onderwerp het verhaal over zou moeten gaan. Bijvoorbeeld, kunt u zoeken naar verhalen over Afghaanse vluchtelingen, hongersnood, bank verhinderingen, een zwemmer met een been, een wonderkind en nog veel meer.

Hieronder vindt u enkele websites die u misschien wilt uit te checken voor human interest verhalen:

  • CNN - ga naar Untold Stories wereld voor video-versies van human interest verhalen.
  • Unicef ​​- 'echte leven' type, op zoek naar de site engine om u human interest verhalen over de hele wereld.
  • International Midden-Oosten media center heeft human interest verhalen gericht op het Midden-Oosten.
  • Het Leger des Heils heeft een zeer korte human interest verhalen voor het eenvoudig aflezen.
  • Reader's Digest - Kijk onder 'Inspiring People' om te lezen over mensen die verder ging dan wat ze dachten dat ze kunnen bereiken.

Voor meer human interest verhalen, kijk op de websites van de volgende: lokale en internationale kranten, bladen als Time en Newsweek, tv nieuwsprogramma's en tijdschriften shows. Ze hebben meestal veel verhalen te maken met triomfen en tegenslagen van de menselijke geest.

Hoewel sommige human interest verhalen kunnen de neiging om sensationeel worden geschreven, anderen echt afpellen van de lagen van een persoon of groep van personen 'ervaring en beschrijven hoe deze ervaring hen en de mensen om hen heen beïnvloed. Wanneer u een human interest verhaal lezen in dit sleets wereld, proberen om het te lezen met een frisse blik en buiten de sensatiezucht te kijken. Laat human interest verhalen om je te inspireren verder te gaan dan je comfort zone. Wie weet, misschien kun je er zelf een schrijven en anderen te inspireren.