O2e

Hoe vindt u schattige virtuele huisdieren te verzorgen

Herinner je je die schattige Tamagochi speelgoed een paar jaar terug


Herinner je je die schattige Tamagochi speelgoed een paar jaar terug? Weet je nog hoe veel vraag naar die kleine eivormige video games waren? De Tamagochi speelgoed waren de eerste virtuele huisdieren op aarde. Deze dagen virtuele huisdieren zijn niet meer hand-held kleine apparaten, maar zijn meestal te vinden online.

Virtuele huisdieren zijn wat worden gewoonlijk aangeduid als gateway huisdieren

Hoe vindt u schattige virtuele huisdieren te verzorgen. Herinner je je die schattige tamagochi speelgoed een paar jaar terug.
Hoe vindt u schattige virtuele huisdieren te verzorgen. Herinner je je die schattige tamagochi speelgoed een paar jaar terug.

Virtuele huisdieren zijn wat worden gewoonlijk aangeduid als gateway huisdieren. Ze helpen mensen leren hoe de zorg voor iets dat op hen afhankelijk is voor zorg en aandacht. Sommige ouders geven kinderen virtuele huisdieren vooraleer af te studeren ze aan echte huisdieren. Ze meten de kinderen verantwoordelijkheid door hoe goed ze zorgen voor hun virtuele huisdieren.

Hier zijn een paar tips over hoe je virtuele huisdieren te vinden:

  • Software. Sommige virtuele huisdieren zijn direct beschikbaar als spelprogramma's. U kunt de spellen in een elektronica-winkel of in een run van de molen video game op te slaan. Na het kopen van de game-cd, het is gewoon een kleine zaak van het installeren van het spel in een computer.
  • Handheld apparaten. Andere virtuele huisdieren zijn ook nog steeds verkrijgbaar als kleine handheld games. U vindt er ook deze games in de elektronica-winkels en in de video game winkels. Enkele grote winkelketens hebben een elektronica gedeelte dus je kan ook kijken deze plaatsen uit. Handheld virtuele huisdieren zijn relatief gemakkelijk te onderhouden. Gewoon pop in een nieuw paar batterijen om zo vaak.
  • Online. Als u niet wilt besteden aan virtuele huisdieren, kunt u altijd online gaan om hen te zoeken. Sommige sites vereisen dat u zich aanmeldt voor hun dienst voordat je kunt beginnen met het verzorgen van een virtueel huisdier. De meeste sites kunt u aanmelden voor de dienst gratis dus je kan een goed functionerend e-mailadres dient in te loggen op. Er zijn ook enkele sites die virtuele huisdieren te bieden als een betaalde dienst. Deze zijn vaak een upgrade van de vrije degenen en bieden eersteklas service virtuele huisdieren. Natuurlijk, een waarschuwing voor dit is dat je krijgt wat je betaalt voor. Gratis sites zal niet zo leuk of geavanceerd als die virtuele huisdieren te bieden als een betaalde dienst.


Een probleem dat je kunt tegenkomen bij de verzorging van virtuele huisdieren is dat er sprake kan zijn gehechtheid aan het huisdier. Er zijn gedocumenteerde gevallen waarin mensen zijn geworden te gehecht aan hun virtuele huisdier dat het interfereert met hun dagelijkse routine.

Als je zodat je kinderen om te zorgen voor een virtueel huisdier

Als je zodat je kinderen om te zorgen voor een virtueel huisdier, moet u wellicht de tijd die ze besteden het verzorgen van het huisdier te regelen. Het is belangrijk dat ze begrijpen dat het virtuele huisdier niet is een echte levend wezen en is niets meer dan een video game. Als uw doel is om hen te leren om meer verantwoordelijk dan moet je om ze te laten begrijpen dat het slechts een spel en niet een echte live ding. De virtuele huisdier kan bewegen en zich gedragen als een levend wezen, maar het is belangrijk je kinderen beseffen dat ze niet.