O2e

Hoe vrij airline reservation software te downloaden

Het duurt twee tot tango bij het reserveren van een zitplaats in een vliegtuig

Het duurt twee tot tango bij het reserveren van een zitplaats in een vliegtuig. De luchtvaartmaatschappij en de passagier moeten beide worden gesynchroniseerd en op hetzelfde ticket letterlijk of anders complicaties en rechtszaken kunnen ontstaan. Niemand wil te gaan door alle de moeite van verspilde tijd en geld, dus vanaf het moment dat de klant de telefoon opneemt om een ​​plaats te reserveren, betalen, en voor te bereiden op de vlucht, moet alles in orde, anders is, zet je schrap voor een woedende passagiers. Een van de manieren om een ​​bijna perfecte luchtvaartmaatschappij reserveringssysteem dienst is gratis software die is gemaakt om precies dat te doen, maar je moet weten dat het woord "gratis" is het uitvoeren van bepaalde beperkingen die u zult beseffen als je verder lezen van dit.

Hier is hoe u gratis luchtvaartmaatschappij reserveringen software te downloaden.

  1. Ga naar software die een gratis proefperiode biedt. Hier is de deal, gratis airline reservation software is moeilijk te verkrijgen. Het systeem is gewoon te complex beschikbaar te stellen voor vrij van nu tot in eeuwigheid. De dynamiek die betrokken is ook iets dat je zal moeten ontcijferen zodat je langdurige ondersteuning die toegankelijk zijn als je betaalt voor de software nodig. Tenzij u kiest voor Open Source software, zou uw beste weddenschap om het zekere voor het onzekere dus gaan voor iets dat u toestaat om het systeem te testen gratis.
  2. Maak je account. Registreren door het volgen van de instructies en het invullen van alle benodigde velden om mee te beginnen.
  3. Start om toegang te krijgen tot de luchtvaartmaatschappij reservatie software. Je zal veel ontdekken aan uw vreugde dat een flink aantal van de beschikbare software niet nodig hebben van uw eigen server om volledig gebruik te maken van het systeem. Daarom is vrijwel nul te downloaden en te installeren. Je moet gewoon een computer bezitten, kiezen voor Internet Explorer, Mozilla Firefox of Safari als uw zoekmachine en een die compatibel is met een Java-script.
  4. Lees de kleine lettertjes om ervoor te zorgen dat de software heeft een solide beveiligingssysteem. Vertrouwelijkheid is heilig in de luchtvaartsector dus zorg ervoor dat uw software en de leverancier van de software biedt multi-level security en biedt alleen toegang voor bevoegd personeel en bestuurders in de lus. De geheimhoudingsovereenkomst moet worden elektronisch ondertekend als extra voorzorgsmaatregel.
  5. Beginnen met het proces van het boeken en reserveren van vluchten. Deze pagina zal u toelaten om accountgegevens bv. volledige naam van de passagier, bijnaam, contactgegevens, en vluchtgegevens te voeren. Afhankelijk van de mate van toegang die u kiest, zowel uw agenten en uw passagiers kunnen boeken met booking tool van de software.
  6. Starten in de velden voor kostprijsberekening en kortingstarieven in te vullen. Zodra u begint met het vullen van deze pagina, kan je agenten en uw passagiers de meest recente tarieven en kortingen beschikbaar checken en betalen voor deze met behulp van een creditcard via een naar behoren geautoriseerd merchant account. Deze worden ook automatisch berekend zodra de velden voor de vlucht details als vertrek en aankomst, data voor vertrek en terugkeer, en het aantal passagiers worden ingevoerd om het systeem te berekenen.
  7. Bekendmaking van het aantal vloot. De software moet in staat zijn om een ​​database van de officiële routes, aantal vluchten, en vluchtschema's houden en deze database te updaten wanneer dat nodig is. Echter, het kan deze functie alleen uitvoeren als u een lijst van uw wagenpark nummer en blijven om regelmatig updates te verstrekken aan de software.

Airline reservatie software is een web-based en hosted product

Hoe vrij airline reservation software te downloaden. Ga naar software die een gratis proefperiode biedt.
Hoe vrij airline reservation software te downloaden. Ga naar software die een gratis proefperiode biedt.

Airline reservatie software is een web-based en gehost product. Als zodanig, zult u niet in staat zijn om deze te kopen voor installatie op uw eigen luchtvaartmaatschappij server. Als je erover nadenkt, met behulp van software die gelijk is aan 5€ 0,15 per passagier is echt zo'n kleine prijs om te betalen als u wilt uw passagiers boeken hun vluchten met u de hele tijd te maken.