O2e

Hoe wordt avatars in commerciële websites te gebruiken

Tegenwoordig zie je 'avatars' bespat over het internet

Tegenwoordig zie je 'avatars' bespat over het internet, van online gaming, instant messaging-toepassingen, online forums en social networking websites. Een avatar is een grafische weergave van een gebruiker die lid is van een bepaalde website. Het kan in verschillende vormen, zoals drie-dimensionale, twee-dimensionale of een-dimensionale modellen. In dit artikel zullen we tips over hoe je avatars in commerciële websites te gebruiken.

Hoe wordt avatars in commerciële websites te gebruiken. Maak een officiële avatar voor de commerciële website.
Hoe wordt avatars in commerciële websites te gebruiken. Maak een officiële avatar voor de commerciële website.

  • Maak een officiële avatar voor de commerciële website. Het creëren van een officiële avatar zal het opzetten van een beeld voor het bedrijf en voor de website. De avatar kan dienen als een geanimeerde helper die zal leiden de bezoekers van uw website. Dit is vooral handig als uw bedrijf voornamelijk online actief is. De officiële avatar taken kunnen bestaan ​​uit de leiding van de bezoekers van de product pagina, de bestellingen en het assisteren bij andere vragen. Vergeet niet om de business-logo zijn bij het maken van de website officiële avatar om een ​​gevoel van geloofwaardigheid toe te voegen.
  • Bevordering van de officiële avatar van de commerciële website. In elk afdrukmateriaal, evenals online promoties van het bedrijf, vergeet niet om het imago van de officiële avatar te nemen. Dit zal helpen bij het bevorderen van bekendheid en identificatie voor de officiële van de onderneming avatar.
  • Maak avatars voor alle medewerkers van het bedrijf. Als u werknemers hebt die online communiceren met klanten, zal het goed zijn om avatars voor deze werknemers te creëren als goed. De klanten zullen in staat zijn om uw medewerkers te onderscheiden door hun avatars.
  • Opzetten van een richtlijn voor avatar maatwerk. Laat de werknemers om hun eigen avatars aan te passen, maar vergeet niet om een ​​leidraad voor deze vast te stellen. Sta open voor creatieve input van de medewerkers, maar altijd beperkingen ingesteld op wat aanvaardbaar is en wat niet. Houd in gedachten dat ze het bedrijf zullen vertegenwoordigen, en de eventuele aanstootgevende inhoud kan het bedrijf de reputatie en geloofwaardigheid beschadigen.
  • Overwegen te investeren een beetje meer bij het ​​maken van avatars voor de commerciële website. Er zijn veel gratis online avatar generatoren, maar wilt u misschien om te kiezen voor professionele en betaalde avatar creatie service. Dergelijke betaalde diensten zullen u voorzien van een breed scala aan aanpasbare functies, met inbegrip van ladingen van gelaatstrekken avatar, garderobe en achtergrond sjablonen. Een andere handige functie is de tekst-naar-spraak-technologie waarmee de avatars om bepaalde berichten te leveren over het bedrijf en haar producten.

Met behulp van avatars in uw commerciële website is een ander bedrijf techniek die u kunnen helpen met het bereiken van uw klanten. Vergeet niet om de mogelijkheid van het uitschakelen van de website van de officiële avatar om te voorkomen dat verstoring van website bezoekers die niet willen afleiding als ze surfen uw website.