O2e

Hoe wordt f - connectoren installeren

Om voor u om te leren hoe u F-connectoren installeren, zou het van essentieel belang om alles of op zijn minst een kleine achtergrondinformatie over de F-connector te leren kennen.

Kortom, de F-connector is een specifieke vorm van radiofrequentie connector. Het werd opgericht in 1960's door Eric Winston toen hij probeerde om een ​​kabel-tv als alternatief voor de televisie-uitzendingen keuzes van vandaag ontwikkelen.

Dus hoe werkt het en wat doet het

Hoe wordt f - connectoren installeren. Voor het comprimeren van waterdichte f-connectoren.
Hoe wordt f - connectoren installeren. Voor het comprimeren van waterdichte f-connectoren.

Dus hoe werkt het en wat doet het? Eenvoudigweg het een goedkope verbinding tussen de coaxiale kabels en communicatieapparatuur andere kabels. Zelfs indien de kosten goedkoop, geeft bevredigende resultaten en stabiel, hoewel het iets meer onderworpen aan corrosie. Voor het aan een aantal jaren, de juiste zorg duren en goed onderhoud moet worden beschouwd.

F-connectoren zijn geweest op de mainstream voor vele jaren en zijn een normaal onderdeel van tv-apparatuur. Het is volledig gebruikt in uitzendingen via satelliet en televisies.

Nu dat je wat informatie over F-connectoren weten, kunt u gemakkelijk leren hoe het te installeren op coax-kabels. Stappen variëren afhankelijk van de stijl van de connector die u gebruikt.

 • Voor het comprimeren van waterdichte F-connectoren, eerst untwist de zwarte ring van het schuif hem in de kabel uit het vet uiteinde eerst. Vervolgens kunt u de kabel te plaatsen om de F-connector. Met de metalen flens, moet de isolator van de kabel goed passen op de juiste wijze geplaatst. Als je het niet kan, trek dan de coax naar buiten en stak het in de richting van de connector opnieuw. Mogelijk moet u de kabel draai een beetje in je handpalm, terwijl u deze indrukt in de connector als de kabelmantel komt los te zitten.

  Leg het geheel in de krimptang als je de ring schuift door naar de connector. Totdat de ring schuift helemaal naar de aansluiting, moet u het handvat knijpen. Dan moet je een klik hoort als het blijft op zijn plaats. U kunt nu trek de connector en coax uit de tang.

 • Voor krimp stijl aansluitingen op RG5 Dual Shield, moet je de vlecht buigen volledig, terug naar de buitenkant van de kabel want zelfs als het kan worden. Vervolgens schuiven de kabel uiteinde door de krimp connector en steek de kabel in tot de witte isolator is fit en spoelt recht naar beneden de achterkant van de connector.

  Dus hoe werkt het en wat doet het. Voor krimp stijl aansluitingen op rg5 dual shield.
  Dus hoe werkt het en wat doet het. Voor krimp stijl aansluitingen op rg5 dual shield.

  U kunt de connector lag nu op de grotere positie met behulp van de rand van de connector flush en de tang van de snede. U kunt dit doen en open vervolgens de tang van de kaken.

  Direct na, kun je knijpen en samen draaien alle houders en gewoon los te laten. U kunt vervolgens de connector en de coax uit de tang.

 • De beste manier van aansluiten van de coaxiale kabel aan F-connector is met succes om het schild terug te vouwen en de binnenste folie bedekken buiten gezet. Vervolgens kunt u snel schuif de F-connector aan op de uiteinden van de kabel tot een wit plastic stuk maakt het tot het middelste gat van de F-connector. U kunt zien een beetje van de koperdraad. U kunt het schild en schuif hem over de buiten-en uiteinden van de F-connector. De afgeschermde ruimte moet nu onder de zwarte bekleding buitenzijde van de kabel.