O2e

Hoe wordt klassieke literatuur boeken te vinden online

Boeken van klassieke literatuur bestand tegen de tand des tijds voor een zeer goede reden - ze bevatten universele thema's, stijlfiguren, beelden en emoties die iedereen kan betrekking hebben op en te leren van. Op de middelbare school of hogeschool, was je waarschijnlijk nodig zijn om te lezen wat worden beschouwd als de beste boeken in de wereld, maar een semester of twee is nauwelijks genoeg tijd om echt genieten van de fijne kneepjes van een goede roman. Het goede nieuws is dat het zo gemakkelijk is om klassieke literatuur te vinden en in te halen op het fijne boeken die je gemist tijdens je studententijd! Hieronder is een lijst van de vijf beste boeken aller tijden.

  1. De Drie Musketiers van Alexandre Dumas. Deze roman heeft een beetje iets voor elke lezer: verraad, gevaar, zwaardgevechten, en liefde. D'Aartagnon reizen naar de musketiers mee te Parijs en raakt gevangen in de grote percelen langs de weg. Dumas 'personages zijn zeer reëel en het proza ​​is prachtig, waardoor het een boek dat u niet kan neerleggen.
  2. Tranen over Johannesburg Country van Alan Payton. Zuid-Afrikaanse priester Stephen Kumalo is op een zoektocht naar zijn weggelopen zoon, die ging naar Johannesburg om een ​​beter leven te vinden. In plaats daarvan, echter, Kumalo komt over gruwelijke misdaden van zijn zoon, die plaatsvond te midden van een veranderende Zuid-Afrika. Deze roman raakt aan het apartheidssysteem in Zuid-Afrika en toont de mens wilde en wrede kant, terwijl het aanbieden van een sprankje hoop.
  3. 1984 van George Orwell. De meest bekende satirische roman, 1984 schetst een sombere toekomst voor ons waar de geschiedenis wordt gewist, terwijl het gebeurt en waar Big Brother kijkt elke beweging die je maakt. De dystopie van de toekomst die de na de Tweede Wereldoorlog wereld wacht is ziekelijk fascinerend en functioneert als een waarschuwend verhaal.
  4. Lord of the Flies van William Golding. Nog een andere roman die kijkt naar de donkere kant van de mens, is dit boek het voortbestaan ​​verhaal van een groep Britse schooljongens gestrand op een eiland. Factions vorm en de jongens snel omslaan in mannen die zich tot oorlog en moord.
  5. Ethan Frome door Edith Wharton. Het verhaal van Ethan Frome is een van de tragedie en wanhoop. Een ongelukkige man wordt verliefd op nicht van zijn vrouw, en toch kan hij niet in staat om zijn vrouw te verlaten. Zijn zelfmoordpoging mislukt en het perceel spiralen naar beneden als de drie personages leven te krijgen verbrijzeld. Het is niet een erg gelukkig boek, maar het is mooi in zijn eerlijkheid.

Hoe wordt klassieke literatuur boeken te vinden online. De drie musketiers van alexandre dumas.
Hoe wordt klassieke literatuur boeken te vinden online. De drie musketiers van alexandre dumas.

Een van de wonderen van het internet is dat het ook functioneert als een online bibliotheek en boekhandel, met een uitgebreide lijst van klassieke literatuur, Britse literatuur, Europese literatuur en wereldliteratuur. Er zijn vele websites die de volledige-print tekst van klassieke romans als PDF-bestanden en e-books geheel gratis aanbieden! Dit komt omdat een keer een roman behoort tot het publieke domein, iedereen kan het vrij verspreiden. U kunt ook boeken kopen online via Amazon.com, als daadwerkelijke boeken of in e-book vorm via de Kindle. Tot slot kunt u zoeken naar deze titels bij uw plaatselijke bibliotheek - ze zijn er zeker van om ze te hebben.