O2e

Hoe wordt Microsoft Office Communicator configureren

Met meer en meer professionals kiezen voor thuiswerken in plaats van naar het kantoor elke dag, hebben online conferencing en samenwerking aan populariteit gewonnen. Terwijl er een handvol van hulpmiddelen, zoals Skype, dat online videoconferencing mogelijk te maken, zullen niet alle software in staat zijn om de samenwerking te bieden. Dit is waar Microsoft Office Communicator komt in zijn plaats. U kunt in realtime samenwerken, zelfs als deelnemers continenten afstand. Microsoft Office Communicator ondersteunt voice chat, video conferencing, instant messaging, delen van het bureaublad, en dergelijke.

Het proces voor de configuratie van Communicator is heel eenvoudig. Hier zijn een paar dingen die je nodig hebt om in gedachten te houden.

  • Ten eerste, moet u Microsoft Office Communicator installeren. Afhankelijk van hoe u de verworven software, moet u ofwel de installatie schijf in de optische-schijfeenheid, of SETUP.EXE uit te voeren. Volg de aanwijzingen op het scherm om te beginnen met de installatie. Dit is grotendeels geautomatiseerd, behalve als u handmatig opties.
  • Je hebt een werkende installatie van Microsoft Outlook. Installeren als u nog niet hebben. Outlook zal het beheer van uw Communicator de lijst met contactpersonen.
  • Start Microsoft Outlook. Dit kan zowel vanuit het menu Start of de taakbalk.
  • Open de map "Contacten" op het hoofdvenster van Outlook. Controleer of deze zijn de contacten die u wilt importeren in Communicator.
  • Als u contactpersonen wilt toevoegen, kunt u dit doen door te klikken op de "Nieuw Contact" knop, en het invullen van de informatie die nodig is voor dat specifieke contactpersoon. U kunt Outlook sluit als u klaar bent het toevoegen van contactpersonen.
  • Start Microsoft Office Communicator. U kunt kijken naar de programma-icoon in het menu Start.
  • U kunt nu Outlook-contactpersonen en maak distributiegroepen op uw lijst met contactpersonen. U kunt dit doen door simpelweg het begin tot het een naam te beginnen op het zoekveld boven in het venster. Terwijl u typt, wordt Communicator geeft je gedeeltelijke overeenkomsten. Wanneer u een naam die u wilt opnemen te vinden, gewoon links op de vermelding en sleep deze naar het hoofdpaneel aan de onderkant van de Communicator-venster. Doe dit voor andere contacten en groepen die u wilt opnemen.
  • U kunt uw Communicator contacten volgens groep. Op deze manier kunt u tegelijkertijd contact opnemen met een hele groep. Als u wilt een nieuwe groep aan te maken, klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte in de Communicator paneel en klik op "Nieuwe groep." Toets een naam in voor de groep en bevestig met de toets "Enter". Als het eenmaal is gemaakt, kunt u slepen contactpersonen uit de lijst met contactpersonen in de groep.
  • Vermeld uw andere telefoonnummers, zoals uw mobiele telefoon, indien nodig. U kunt dit doen door naar "Menu", "Extra" en "Opties." Selecteer de "Phones" tabblad. Hier zijn er knoppen voor verschillende soorten telefoons. Klik op de degene die het nummer dat u wilt toevoegen beschrijft. Als je klaar bent, sluit u het "Tools" venster.
  • Pas het toegangsniveau van uw contacten door met de rechtermuisknop te klikken op hun naam, en het selecteren van "Niveau veranderen van Access."


Hoe wordt microsoft office communicator configureren. Ten eerste, moet u microsoft office communicator installeren.
Hoe wordt microsoft office communicator configureren. Ten eerste, moet u microsoft office communicator installeren.

Als je eenmaal hebt setup alles, je bent nu klaar om online samen te werken met collega's uit binnen uw netwerk en van de rest van de wereld.