O2e

Hoe wordt veiligheid van het internet af te dwingen voor kinderen

Het internet is een uitstekend leermiddel voor kinderen

Het internet is een uitstekend leermiddel voor kinderen. Terwijl de kinderen een keer moesten vertrouwen op boeken, het internet biedt nu meer met een paar klikken op de knop dan iemand ooit had kunnen voorstellen. Met het internet, kan een kind reizen naar vreemde landen, lees de klassiekers, en ontdek feiten vanuit het comfort van zijn woonkamer. Het slechte nieuws is dat het internet kan ook een gevaarlijke plek voor kinderen. Kennis kan worden overlopen op de informatiesnelweg, maar dat geldt ook pornografie, pedofielen, en moeite als je niet de controle van uw kinderen internetgebruik.

Hoe wordt veiligheid van het internet af te dwingen voor kinderen. Voordat zodat uw kinderen online, zorg ervoor dat ze begrijpen de regels.
Hoe wordt veiligheid van het internet af te dwingen voor kinderen. Voordat zodat uw kinderen online, zorg ervoor dat ze begrijpen de regels.

Elke dag hoor je over kinderen die in staat waren om het internet te gebruiken en werden geplaatst in gevaar als gevolg. Sommige van deze kinderen werden ontvoerd en geschaad, terwijl anderen werden ingevoerd om dingen die kinderen niet hoeven te zien. Dit soort dingen maken het klinken alsof kinderen niet ergens in de buurt op internet. Dit is niet noodzakelijk waar. Terwijl een kind mag niet met volledige toegang tot het internet, met bewaakte toegang een kind kan nog steeds winnen een ton van de kennis en geen van de schadelijke materiaal dat ook beschikbaar is.

De volgende tips zijn dingen die je moet bespreken met of uit te voeren voor uw kinderen om ervoor te zorgen dat ze begrijpen dat zo leuk als het internet lijkt, is het niet een speeltuin.

 1. Voordat zodat uw kinderen online, zorg ervoor dat ze begrijpen de regels. De belangrijkste regel zou moeten zijn om nooit, nooit geven informatie van welke aard dan over zichzelf. Dit betekent dat er geen eerste of laatste namen, geen leeftijd, geen adres, of iets dat kan helpen een persoon op het internet vinden uw kinderen of uw familie.

  Je moet ook het belang benadrukken van nooit het verzenden van foto's van zichzelf of hun famile via het internet naar mensen die ze niet kennen.

  Alle andere regels die u hebt ingesteld worden aan u om te beslissen

  Het internet is een uitstekend leermiddel voor kinderen. Communiceer met uw kind, zodat je een idee hebt van wat ze doen.
  Het internet is een uitstekend leermiddel voor kinderen. Communiceer met uw kind, zodat je een idee hebt van wat ze doen.

  Alle andere regels die u hebt ingesteld worden aan u om te beslissen. Je zou kunnen zeggen dat ze alleen mogen het gebruik van internet voor educatieve doeleinden. Je zou zelfs een tijd wilt terughoudendheid plaatsen op het internet en kunnen ze alleen gebruiken voor een bepaald aantal minuten of uren voordat ze moeten krijgen offline zeggen.

 2. Communiceer met uw kind, zodat je een idee hebt van wat ze doen. Als ouder moet je benadrukken hoe ongemakkelijk je bent met de gedachte van uw kinderen spreken met mensen op het internet die ze niet kennen. Echter, als ze spreken met vreemden en ze beginnen te voelen bedreigd of grappig in het bijzijn van die persoon je wilt dat ze in staat zijn om naar je toe komen.

  Maak duidelijk aan uw kind dat u liever voorbereid zijn op een potentieel gevaar dat zou kunnen komen aan de familie in plaats van gelogen en het zien van iets ergs overkomen iemand. In dit geval wordt een opendeurbeleid is best.

  Informeer hen dat zij een deel van hun internetgebruik te verliezen, maar dat je hen niet zal straffen verder, noch zal u boos zijn. De veiligheid van uw kinderen en familie komen op de eerste en dat is het punt dat u moet maken bij het uitleggen aan hen waarom u wordt het toezicht op hun internetgebruik.

 3. Zorg ervoor dat uw kinderen weten welke sites ze kunnen bezoeken is duidelijk., Is een ouder niet van plan om willen dat hun kinderen die op bezoek adult sites. Echter, veel sites bieden sociale netwerken en laat tieners om een ​​deel van de site. Helaas, dit maakt het mogelijk veel kinderen om toegang te hebben tot duizenden mogelijke roofdieren over de hele wereld. Het is jouw keuze, als hun ouders, over de vraag of u wilt toestaan ​​dat uw kind op het internet te gebruiken. Als uw kinderen klagen, dan kunt u altijd hen eraan herinneren dat je niet hoeft te laten gebruik maken van internet. Voor hen moet het internet een voorrecht, niet een noodzaak.
 4. Creëer systeem profielen. Een van de beste manieren om uw kinderen te controleren op het internet gaat worden door het systeem profielen. Als de computer is uw kind de computer, maakt u twee accounts. Een account is voor u, die moet worden de beheerdersaccount. Het tweede account is voor uw kind. Zorg ervoor dat als je dit doet, je gasttoegang te verwijderen. Zeg niet dat je kind zijn wachtwoord of de jouwe. Dit stelt u in staat te zijn de persoon om uw kind te ondertekenen in en uit de computer. Uiteindelijk, in deze situatie, heeft u volledige controle over wanneer het kind gebruik maakt van het systeem. Natuurlijk, als je in het wachtwoord, zorg ervoor dat het is iets geheel willekeurig dat uw kind niet kon raden. Anders wordt deze niet van plan om zo behulpzaam.
 5. Gebruik ouderlijk blokkers. De meeste van de top internet service providers bieden ouderlijk toezicht. Met deze knoppen kun je instellen welke sites uw kind kan weergave op basis van de rating van de site of de inhoud die u vertrouwd bent met hen te zien. Ouderlijk toezicht variëren van het blokkeren van sites die niet goed zijn voor kleine kinderen helemaal tot aan tieners. In feite, als u uw blokken, zullen veel van de ISP's kun je specifieke sites die u niet wilt dat uw kinderen in staat zijn om te bezoeken te kiezen.

  Als uw ISP beschikt niet over een ouderlijk blok programma, kunt u tal van commerciële software programma's die net zo veel bescherming als het niet meer aan te bieden. Typ gewoon de term "ouderlijke block software" in uw favoriete zoekmachine en meer dan een programma moeten verschijnen met reviews, prijzen, eigenschappen en advies over welk programma zal het beste voor uw specifieke situatie.

 6. Toezicht op hun e-mailgebruik. Dankzij de dreiging van virussen, spyware, keyloggers en andere schadelijke inhoud, moet u wijzen op het belang van het niet openen van e-mailbijlagen. Sommige kinderen zullen hoe dan ook bijlagen openen, zodat je nodig hebt om te benadrukken hoe gevaarlijk het voor hen kan zijn. Hoewel het zal niet echt pijn doen, kunnen deze dingen vernietigen hun computer en ze wil dat nou niet. Als u weet dat uw kind is een voor het openen van bijlagen, zelfs al heb je hen gevraagd niet te doen, kunt u ze bekijken controleren en beantwoorden hun e-mail om te controleren of ze de regels volgen.