O2e

Hoe zij de belangrijkste punten in uw Microsoft Word document te markeren

Microsoft Word is echt een innovatie in tekstverwerkingstoepassingen

Microsoft Word is echt een innovatie in tekstverwerkingsprogramma's. Het heeft een lange weg afgelegd in het worden van de meest gebruikte tekstverwerker in de wereld van vandaag. De reden waarom veel mensen houden van het gebruik ervan is simpelweg vanwege de vele functies en functies die Microsoft heeft geïntegreerd in het door de jaren heen. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om bepaalde punten in een bepaalde tekst om welke reden het ook mag zijn markeren, of het nu voor studie of gewoon zo kun je bepaalde teksten later gemakkelijk te scannen. Bovendien functies als deze is zeer gemakkelijk te doen die licht naar zijn wezen gebruiksvriendelijke ook zet. Nou, als je de nadruk kenmerk van MS Word niet hebben onderzocht, dan zijn hier enkele stappen die u kunt proberen. Uiteraard kan de MS Word 2003 en 2007-versies hebben een aantal verschillen in de toepassing van de hoogtepunten dus zorg ervoor om dat in gedachten houden.

MS Word 2003

Hoe zij de belangrijkste punten in uw Microsoft Word document te markeren. Zoek het pictogram hoogtepunt.
Hoe zij de belangrijkste punten in uw Microsoft Word document te markeren. Zoek het pictogram hoogtepunt.

  • Open het document. Als u MS Word 2003 op uw computer, dan zul je eerst het Word-bestand en dubbelklik op het bestand om automatisch te openen met behulp van Word 2003. MS Word 2003 moet popup in een nieuw venster als het opent dat document dat u geselecteerd.
  • Zoek het pictogram hoogtepunt. Zodra het document is geopend, de volgende stap is het hoogtepunt pictogram of functie markering kunnen vinden. In de nieuwere versies van MS Word, wordt de nadruk icoon gezien als een standalone-pictogram op de menubalk voor gemakkelijke toegang. Echter, in Word 2003, de nadruk pictogram is onderdeel van de werkbalk opmaak die is gevestigd in het menu "Extra". U kunt toegang krijgen door rechts te klikken op het document en "formaat document" te selecteren. In ieder geval, een nieuw venster openen en klik op het icoon benadrukken. Verander de kleur als u wilt, maar u kunt de standaard gele kleur te gebruiken.
  • Markeer de tekst. Zodra de nadruk pictogram is ingeschakeld, zult u merken dat de cursor nu is veranderd in een marker. Dit betekent dat u elke letter of groep van woorden met het kan markeren.

MS Word 2007

  • Open het document. Als u MS Word 2007 dat is een veel meer gebruiksvriendelijke versie dan 2003, dan alles wat je hoeft te doen is om het bestand op en dubbelklik erop om te openen. Net als 2003, zal MS Word 2007 het bestand automatisch geopend.
  • Schakel de nadruk functie. In tegenstelling tot de vorige versie, MS Word 2007 biedt gemakkelijker toegang tot markeringsfuncties door middel van het plaatsen van de markering pictogram op de bovenste menubalk naast het kleur icoon brief. Klik op de markering functie in te schakelen. Kies de kleur die u wenst.
  • Markeer een tekst. Zodra de nadruk pictogram is ingeschakeld, zult u merken dat de cursor nu is veranderd in een marker. Dit betekent dat elke letter of woord u op en de geselecteerde tekst zal veranderen in de kleur die u aangewezen voor het hoogtepunt. De standaard kleur is geel maar als je de kleur veranderd, dan is het hoogtepunt zal worden in de gekozen kleur.

Microsoft Word is echt een innovatie in tekstverwerkingstoepassingen. Schakel de nadruk functie.
Microsoft Word is echt een innovatie in tekstverwerkingstoepassingen. Schakel de nadruk functie.

Vergeet niet om altijd gebruik maken van lichte kleuren zoals geel, licht groen, hemelsblauw, roze of wanneer u bepaalde teksten te markeren. Dit zal het gemakkelijker maken om te lezen, vooral als de tekstkleur u gebruikt is zwart of donker gekleurd.