O2e

Tekstbericht tonen: Hoe sms ringtones te krijgen

Gebruik deze tips om SMS-tonen vinden

Veel telecombedrijven hebben hun abonnees een verscheidenheid van tekst ringtones die kunnen hun telefoons. Zij rekenen een minimale hoeveelheid voor elke ringtone gedownload naar de telefoon van de abonnee, maar na verloop van tijd ze verliezen hun aantrekkingskracht als iedereen heeft gedownload dezelfde ringtone. Zo veel voor individuele expressie. Eerst gaan we praten over wat te zoeken in SMS-bericht ringtones dan kunnen we aan te pakken hoe SMS-tonen te vinden.

Wat maakt een tekstbericht ringtone trendy?

Tekstbericht tonen: hoe sms ringtones te krijgen. Unique.
Tekstbericht tonen: hoe sms ringtones te krijgen. Unique.

  • Unique. Het moet iets zijn dat niemand ooit heeft gehad op zijn mobiele telefoon. Dus vergeet te kijken naar de ringtones die uw telefoon provider biedt, omdat zo ongeveer iedereen heeft het gedownload om hun telefoons op een bepaald moment.
  • Laatste. Kijk voor iets dat iedereen kan betrekking hebben op. Bijvoorbeeld, als er een beroemdheid dat iedereen het over heeft op dit moment, kun je gebruik maken van hun song (op zoek naar de meest zeldzame versie) als een ringtone.
  • Interessant. Zorg ervoor dat de ringtone betrekking heeft op uw persoonlijkheid. Het moet iets zijn dat een individuele opdracht maakt zijn. Het kan zo raar als je badkamer concerto.

Nu je weet wat voor soort tekst ringtones te zoeken, dan kunt u dat in gedachten houden tijdens uw zoektocht naar SMS-bericht tonen. Een aantal van de hieronder genoemde plaatsen zijn voorzien van gratis sms-tonen, terwijl anderen zal u vragen om een ​​kleine vergoeding betalen om hun SMS-bericht tonen te downloaden. Dit zijn de plaatsen waar je zou kunnen kijken voor hen:

  • Online. Het internet heeft veel sites die vrije tekst ringtones. Wees voorzichtig met een aantal sluwe websites die vragen om uw e-mail en telefoonnummer. Je zou kunnen krijgen veel spam-berichten, die ze gebruiken voor promotie.
  • Offline. Je kan gebruik maken van uw computer audio voor een one-of-a-kind tekstbericht ringtone. Als alternatief kunt u ook gebruik maken van software converters die video te converteren naar audio-bestanden en krijg dat beruchte film is aangesloten als ringtone.
  • Voice recorder. Moderne mobiele telefoons zijn meestal uitgerust met een voice recorder. Gebruik dat om unieke geluiden op te nemen en meng ze in je computer om je eigen ringtone te maken.
  • Mobiele provider. Dit is waarschijnlijk de veiligste manier van het verkrijgen van de ringtone, maar je moet abonneren op een live-feed die je informeert door middel van SMS-bericht van hun nieuwste mobiele ringtones.

Dus nu dat u uw chique tekstbericht ringtones hebt, moet u weten hoe ze te installeren in uw mobiele telefoon. Deze factor hangt af van waar je de bestanden in de eerste plaats.

  • Online. Je moet een formulier invullen op de site waar u kunt typen in uw mobiele model, mobiel nummer en de aard van de telecom u gebruikt. De site stuurt dan het bestand dat uw mobiele telefoon downloadt automatisch of is het misschien een link, die uw mobiele kon halen online te verzenden.
  • Offline. Je moet de datakabel die meegeleverd wordt met uw telefoon vastmaken of zijn Bluetooth ™ activeren als u gebruik maakt van die ene. Schakel de synchronisatie programma van uw telefoon. Sleep het bestand van uw computer naar het geluid van de telefoon map. Verbreek de verbinding met het programma en de kabel. Sommige mobiele telefoons hebben opnieuw op te starten voordat u ringtones.
  • Via de telefoon. Geluidsbestanden (van het telecombedrijf of voice-recorder) worden gewoonlijk gegroepeerd in dezelfde map als de conventionele ringtone. Scroll om het te vinden en te kiezen voor sms geluid.

Gebruik deze tips om sms-tonen vinden. Laatste.
Gebruik deze tips om sms-tonen vinden. Laatste.

Alles wat je nodig hebt is een beetje geduld om dat creatieve expressie uit te laten. Vergeet niet om kennis te nemen van uw mobiele model en uw telecom provider omdat dit de compatibiliteit van de bestanden die u hebt gekozen te bepalen.