O2e

Wat is een draadloze router

Met de huidige technologie

Met de technologie van vandaag, het lijkt erop dat bijna iedereen heeft een computer of op zijn minst weet hoe hij een te gebruiken. Als u eigenaar bent van een laptop, online surfen of werken in een kantoor, waarin de individuele computer terminals zijn gekoppeld aan een mainframe computer, kunt u gehoord van de woorden "draadloze router". Als je ooit hebt afgevraagd wat deze high tech woord over gaat en wat het doet, hier is het.

Een draadloze router is een apparaat waarmee twee apparaten met elkaar communiceren. Het maakt voor de overdracht van gegevens van de ene eenheid naar de andere, of van twee afzonderlijke computer terminals of een terminal voor het hele netwerk. De makkelijkste manier om het te begrijpen is met behulp van een draadloze router waarmee je internetverbinding hebt zonder fysiek aansluiten op uw computer om de Ethernet-kabel. Het draadloze omdat het geen gebruik draden met elkaar te verbinden zoals Ethernet kabels. In plaats daarvan gebruikt radiogolven voor de elektronische overdracht van data informatie.

Een draadloze router is zeer eenvoudig te installeren

Wat is een draadloze router. Met de huidige technologie.
Wat is een draadloze router. Met de huidige technologie.

Een draadloze router is zeer eenvoudig te installeren, omdat er geen behoefte aan lange draden en kabels te koppelen terminals. Omdat het draadloos kan een gebruiker het gemak van mobiliteit. Computer terminals en notebook of laptop computers worden gebouwd met een ontvanger en kunnen pikken het signaal van de router.

Veel openbare plaatsen hebben een draadloze router die het mogelijk maakt de mensen in het gebied met computers om toegang tot een netwerk te hebben. Als u een plek die een sticker of een teken dat zegt dat het "WiFi-toegang" heeft, betekent dit dat het gebruik maakt van een draadloze router en je kunt internetverbinding daar hebben mits je je eigen laptop mee. WiF staat voor Wireless Fidelity. Bijvoorbeeld, koffieshops, fast food restaurants, bibliotheken en luchthavens hebben een draadloze router. De meeste huizen hebben een draadloze router ook, dus dat verschillende computers en laptops kunnen worden aangesloten op het netwerk op hetzelfde moment.

Het gebruikt de datatransmissie technologie is zeer vergelijkbaar met die van mobiele telefoons, radio-en televisiesignalen. De router is aangesloten op een breedband-of DSL-internetverbinding. Eenmaal aangesloten, is het nu het versturen van een radiogolf signaal dat een andere computer terminal kan ophalen. De informatie wordt vervolgens heen en weer ging tussen de router en de computer door te converteren naar een radiosignaal vervolgens de overdracht van het door de draden.

Populaire merken van draadloze routers van Belkin en Linksys

Een draadloze router is zeer eenvoudig te installeren. Populaire merken van draadloze routers van Belkin en Linksys.
Een draadloze router is zeer eenvoudig te installeren. Populaire merken van draadloze routers van Belkin en Linksys.

Populaire merken van draadloze routers van Belkin en Linksys. Elk merk markten routers met variërende bandbreedte capaciteit. De nieuwste modellen bieden 802.11g die u laten overzetten en ontvang tot 54mbps aan data per seconde op ongeveer 200 meter. Hoe hoger de bandbreedte, des te beter omdat dit betekent dat u kunt nog steeds een sterk signaal, zelfs als je ver van de router.

Bij de aanschaf van een draadloze router

Bij de aanschaf van een draadloze router, krijgt de hoogste signaal bandbreedte die u zich kunt veroorloven. Een sterk signaal laat je verder weg van het apparaat werkt, ofwel een paar verdiepingen boven en onder het, evenals een aantal meter afstand van het. Ook, hoe beter het signaal van de router, kan de computer meer terminals verbinding maken zonder dat de prestaties snelheid van de router. Echter, contact op met uw personal computer specs of het compatibel is met de router die u krijgt. Oudere modellen kan niet achter een router die begint met de letter N in de modelcode.