O2e

Wat is een SIM - kaart

Een SIM-kaart of Subscriber Identity Module is een kleine verwisselbare geheugenkaart die informatie opslaat en is te vinden in mobiele telefoons. Het is gemaakt van plastic en andere elektronische onderdelen. Het draait op Jave-kaart of inheemse kaart besturingssystemen.

SIM-kaarten eerste kwam uit in 1991 en werden gemaakt door een Duits bedrijf

SIM-kaarten eerste kwam uit in 1991 en werden gemaakt door een Duits bedrijf, Giesecki, Devrient. Eerste generatie SIM-kaarten waren de grootte van creditcards. Later, fabrikanten hen veel kleiner, omdat fabrikanten van telefoons gelanceerd kleinere draagbare telefoons. Ze zijn nu slechts enkele centimeters in diameter, ongeveer de grootte van een duimnagel. Een hoek van de micro SIM-kaart is tegenwoordig afgekapt, of snijden onder een hoek, om de gebruiker te helpen bij het plaatsen van de kaart goed in de houder. Maar laat je niet misleiden door zijn 15mm x 12mm formaat en een dikte van 0,76 mm. Dit kleine wonder werkt als een mini harde schijf die kan opslaan enorme hoeveelheden data.

Het bespaart telefoonnummers, namen van contactpersonen en SMS-berichten

Wat is een SIM - kaart. Sim-kaarten eerste kwam uit in 1991 en werden gemaakt door een duits bedrijf.
Wat is een SIM - kaart. Sim-kaarten eerste kwam uit in 1991 en werden gemaakt door een duits bedrijf.

Het bespaart telefoonnummers, namen van contactpersonen en SMS-berichten. Elke SIM-kaart is toegewezen aan een telefoonnummer, zodat wanneer je belt vanuit een mobiele telefoon, de ontvanger in staat zal zijn om te bepalen wie de beller is gebaseerd op het telefoonnummer dat wordt weergegeven op zijn scherm. Op elke SIM-kaart, wordt er gedrukte informatie. Het wordt een International Mobile Subscriber Identity (IMSI). Dit is een reeks getallen. De eerste drie nummers is de mobiele landcode. De volgende twee cijfers geven het mobiele netwerk code. Tenslotte de laatste tien cijfers op de IMSI is het mobiele station identificatie.

Een SIM-kaart geeft de gebruiker de schakelaar telefoons laten gaan zonder te hoeven opnieuw toets alle gegevens opnieuw. Gewoon verwijderen van de SIM-kaart uit de oude telefoon-eenheid en over te dragen naar de nieuwe telefoon-eenheid. Dit is vooral handig voor mensen die voortdurend verbeteren van hun telefoon-eenheden.

Er zijn echter gevallen waarin de SIM-kaart werkt niet als een andere telefoon netwerk wordt gebruikt. SIM-kaarten worden meestal netwerk vergrendeld, wat betekent dat u de telefoons veranderen, maar hebben nog steeds hetzelfde telefoonnummer en service provider. Sommige telefoons zijn SIM-vergrendeld, wat betekent dat het alleen zal werken voor het netwerk waarmee u de telefoon gekocht. Dit gebeurt voor telefoon-eenheden die worden onder contract verkocht onder een drager. Soms, mobiel netwerk providers zal de telefoon voor gratis in ruil te geven voor een jaar of 24 maanden inzet van de dienst van de gebruiker.

Als u niet wilt dat de lange-termijn engagement vereist van sommige vervoerders, dan kunt u altijd kopen een pre paid SIM-kaart. Een bepaalde waarde in dollars kunt u een geven hoeveelheid spreektijd minuten of tekst credits. Als je het gebruikt op, koop gewoon meer om de belasting toe te voegen.

Om te weten waar uw SIM-kaart is op uw telefoon

Het bespaart telefoonnummers, namen van contactpersonen en sms-berichten. Om te weten waar uw sim-kaart is op uw telefoon.
Het bespaart telefoonnummers, namen van contactpersonen en sms-berichten. Om te weten waar uw sim-kaart is op uw telefoon.

Om te weten waar uw SIM-kaart is op uw telefoon, zet u gewoon de telefoon toestel om en verwijder de beschermende achterkant. Een SIM-kaart is te vinden op de achterkant van de mobiele telefoon. Haal de batterij van de mobiele telefoon. De SIM-kaart wordt meestal bevestigd aan de telefoon met een kleine metalen clip die je ofwel gewoon omhoog of eruit te trekken.

Wat uw mobiele telefoon model of telefoon service provider, een SIM-kaart is echt een opmerkelijke geheugenapparaat.